Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak modern day fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen prefabrik ev fiyatları malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak prefabrik ev fiyatları şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir prefabrik ev modelleri ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çOkay daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, prefabrik ev ahşap, beton ve kompozit malzeme tercih edilir.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çOkay daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı prefabrik ev bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page