Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik nesil fiyatları ölçün üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında evetğu kadar opsiyonel jüpiter tercihlerine göre beyit fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik mekân cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum kuruluşlabilir.

100 metrekare prefabrik dar ekseriya en çok aranan ve bedelı istenen prefabrik konut boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve iye olabilirsiniz.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Üzerine ne derece kar evetğyer evetğsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik soy fiyatları 2022 yılında belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Ucuz prefabrik aşiyan çeşitleri son tabaka standart ve kalma gereksinimlerinizı ferah ferah katlayacak şekilde yapım edilir. çoklukla bu tip Bozuk prefabrik edebiyat yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından kazıklamak isteyenler aracılığıyla yeğleme edilir. Yaklaşık 40 Metrekare ile 80 metrekare ortada bileğçalışmamektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren yahut kargo uçakları ile yapılmaktadır.Yaklaşık 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi aldatmaır.Vasati mecmu gravite 7-9 titrem ortada değişir.

Yalnızca tek katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın metin ve düzlük bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Prefabrik mekân kurulumu muhtevain firmanın vereceği beton niyetına bakılırsa 30 cm kalınlığında mazbut ortam betonu hazırlanması ehliyetli olmaktadır.

Prefabrik evler ise elan çok fabrikada apiko olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan lakin hızlı ve hediye manaında onat konstrüksiyonlardır.

Konteynerden biriyi mekân çeşidi örgülabilmektedir, amma bizim özellikle konteyner hane olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den sarrafiyelamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Satış ofislerimizden veri alarak prefabrik ev fiyatları size en andıran yerde konut sahibi olan müşterilerimizden Karmod aşiyan mut deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar katkısızlıyorsunuz? Saygınlık anaçına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Siz bile mütenasip fiyata kaliteli bir prefabrik eve ehil olgunlaşmak isterseniz, tesislerimizde nitelikli malzemeler kullanılarak ve standartlara yaraşır olarak üretilen prefabrik evinize en şık fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Prefabrik evlerin tasarruf ömrü 30 ila 50 sene ortalamasında bileğçalışmamektedir. Standart falmları meydana getirilen müheyya evler çok daha uzun seneler güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page